Lähde: http://2fwww.addfunny.com/pictures/funny/237801.html |
Ranskalainen perunasalaatti
1 kg keitettyjä perunoita
2 punasipulia
2 punasipulia
1 omena
1 ½ dl oliiviöljyä
3 rkl balsamiviinietikkaa
4 rkl dijon-sinappia
1 ½ dl oliiviöljyä
3 rkl balsamiviinietikkaa
4 rkl dijon-sinappia
2 rkl kuivattua tai tuoretta timjamia
suolaa
rouhittua mustapippuria
5 rkl kaprista
1 nippu tuoretta ruohosipulia
suolaa
rouhittua mustapippuria
5 rkl kaprista
1 nippu tuoretta ruohosipulia
Valmistus:
- Keitä perunat, mutta jätä ne napakoiksi.
- Lohko.
- Kuutioi sipulit hienoksi.
- Sekoita oliiviöljy, balsamiviinietikka, sinappi ja timjami sauvasekoittimella ja lisää suola sekä pippuri.
- Laita perunalohkot tarjoiluastiaan ja lisää omana kuutioituna. Kaada kastike päälle. Sekoita hyvin ja ripottele päälle kaprikset sekä hienonnettu ruohosipuli.
- Voit tarjota lämpimänä tahi kylmänä. Maku kehittyy, kun annat maustua jääkaapissa tunnin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti