Tämä salaatti teki Gillian McKeithit Tex Mex-ruualle. Ei
mene suonet tukkoon ja naama harmaaksi. Terveysversio on ruokaisa ja täynnä
oikeita makuja. Tortillalastut, jotka yksinään maistuvat hieman suolaiselle terotinpurulle,
täydentävät kasvimaailman sankareita. Jos texmex olisi oikeasti tällaista,
voisivat kaikki cowboyt vapauttaa pihvikarjansa ja siirtyä ranchillaan
vihannesten viljelyyn. Minä ihan yhden naisen liikkeen tässä perustan. Liity
joukkoihin!
Aurinkoista ruokaa (keinovalon kelmeässä loisteessa)! |
Saanko esitellä pikkupastillimme Sylvin. Hän halusi nostaa blogin söpöystasoa. |
Mausteita lukuun ottamatta en laittanut ainesosiin
määriä, koska voit laittaa kutakin ainesta sen verran kuin haluat. Sikäli
mikäli haluat salaatista erityisen maukkaan, marinoi pavuista tarpeeksi maustettuja.
Salaatti Tex Mexin hengessä
4:lle pääruuaksi
romainesalaattia
babypinaatinlehtiä
punaista riisiä
maissia
ruskeita papuja
Mausteet pavuille:
- soijakastiketta
- ½ tl savupaprikajauhetta
- ¼ tl juustokuminaa
- 1 tl valkosipulijauhetta
paprikaa
höyrytettyä parsakaalia
tomaatteja
kurkkua
aurinkokuivattuja tomaatteja
persiljaa
punaista chilipaprikaa
maissilastuja
oliiviöljyä
suolaa
Valmistus:
- Mausta pavut ja höyrytä parsakaali.
- Ratsasta hetki mekaanisella rodeohärällä.
- Pilko kaikki vihannekset suureen kulhoon. Lisää pavut ja parsakaali, kun ovat valmiit.
- Lisää lopuksi joukkoon oliiviöljyä ja suolaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti