keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Puolukkapiirakkasmoothie


On tässä ollut aikalailla haipakkaa (olen luuhannut kavereiden luona kylässä ja kahvilla).  En ehtinyt pahemmin keittiössä pyörähtää (,koska oli kiire sohvalle). Siksi kehittelin supernopean reseptin.(Elämän veltostama teki piirasta juotavaksi...)

Smoothie toimii myös lusikoitavana mallina. 

Pehmitä puolukkapiirakkasmoothien valmistusta entisestään Rodriguezin Sugarmanilla.



Puolukkapiirakkasmoothie
2 annosta

2 pientä banaania
3 Digestivekeksiä
3 rkl puolukkaa
1 tl vaniljasokeria
1 tölkki (400g) kookosmaitoa

Valmistus:

  1. Ravista kookosmaitotölkkiä ja avaa se. Kaavi lusikalla kaikki kermainen osuus käyttöön. Pohjalle pitäisi jäädä pieni liru kookosvettä, jota ei oteta vetistämään kermaisuutta.
  2. Laita kaikki tehosekoittimen kannuun ja hurauta smoothieksi.
  3. Tarjoa korkeasta lasista ja ryystä pillillä. Voit myös hyvin laittaa smoothien  jälkiruokakupposeen, kuten minä tein. Puoli tuntia jääkaapissa tekee smoothiesta vaahtomaista jälkiruokaa. Pidot vaan paranee, kun lisäät ekstrana kokonaisia puolukoita sekaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti