Nuppu & kaverit |
Kun olet kerännyt nuput, käsittele ne heti ja laita marinadiin, etteivät ehdi avautumaan huoneenlämmössä. Nuput on tarkoitettu syötäväksi napakoina. (Jotkut ryöppäävät nuppuja suolavedessä minuutin. En ole itse niin tehnyt, mutta tiedoksesi, että sellainenkin optio on.)
Marinoidut voikukannuput
1 1/2 dl voikukan nuppuja
½ rkl oliiviöljyä
2 tl balsamicoa
2 tl Braggia, tamaria tai soijakastiketta
puolikas sipuli oikein pieneksi hienonnettuna
1 ½ tl hienoksi raastettua inkivääriä
1 valkosipulin kynsi
1 tl kuivattua timjamia
Valmistus:
- Poista nuppujen pikkulehdet ja huuhtele hyvin.
- Laita ne astiaan kaikkien aineksien kanssa.
- Sekoita.
- Anna maustua jääkaapissa yön yli.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti