Tämä resepti on Chocochili-
ja Veggieful-blogeihin kohdistetun tuotevakoilun tulosta. Chili-mansikkahillo
on näissä oma kommervenkkini, mutta ei mitenkään välttämätön. Lopputuloksessa
on hyvin vähän jäljellä tulisuutta ja mansikan makukin jäi kookoksen jalkoihin.
Hillon olisi pitänyt olla enemmän hottia tähän tarkoitukseen. Itse asiassa hieman
jäi kytemään ajatus, että suklaan voisi tulistaa minimaalisen pienillä chilihippusilla.
Chili-mansikkahillo on
verraton hillo pannukakkujen, lettujen ja jäätelön kanssa. Tannisen chilinen mansikkahillo on mun aivan ehdoton suosikki. Olen myös tehnyt vastaavantyyppistä itse täältä
kaivelemallani ohjeella.
Mansikka-kookospallot
n. 25 kpl
1,5 dl tomusokeria
0,75 dl kookoskermaa (täysrasvaisen
kookosmaidon paksu valkea osa, joka on tölkissä päällimmäisenä)
0,5 tl bourbon vaniljaa
5 dl kookoshiutaleita
0,5 dl chili-mansikka tai
mansikkahilloa
150 g tummaa suklaata
3-4 dl kookoshiutaleita pinnalle
Valmistus:
- Sekoita tomusokeri, kookoskerma hillo, vanilja-aromi ja kookoshiutaleet.
- Laita seos pakastimeen noin puoleksi tunniksi.
- Sulata suklaa varovasti vesihauteessa.
- Pyörittele kookosmassasta palloja.
- Pyöritä palloja suklaassa ja sen jälkeen vielä kookoshiutaleissa.
- Jähmetytä jääkaapissa.
Ooh! Wooh!
VastaaPoista