perjantai 4. syyskuuta 2015

Vegan MoFO, day 4! Oudot yhdistelmät

Huhhuh, ihan pulassa tämän päivän Vegan MoFo-haasteen kanssa. Sehän siis kuului seuraavasti: Tell us about a weird combo that you love.

Mulla ei tule mieleen... Englannissa asuessani söin usein aamiaiseksi ruisleipää ja tulista Sambal Oelek-chilitahnaa. Musta siinä ei ollut mitään kummallista, mutta muroilla ja hilloleivillä käynnistyvä englantilainen kämppikseni oli siitä ihan shokissa. Kuten myös vatsani, mistä syystä en enää harrasta chilileipiä tyhjään mahaan.

Makeanhimoissani keksin kerran laittaa Alpron maustamattomaan jugurttiin turkinpippurirouhetta ja vaahterasiirappia. Se on hyvää, mut onks se nyt tarpeeksi outo yhdistelmä? No ei sitä ainakaan kukaan ole vielä tuotteistanut.

Sellaista raskaan sarjan ruokaoutoilua en ole harrastanut, mutta lievästi kekseliästä oli tehdä äsken suolapähkinä-suklaa-chili-keksejä. Taikina oli tosi hyvää. Ja sit mä aloin seurata A-studion keskustelua pakolaisten majoittamisesta (paljon halauksia teille, ketkä näin autatte!), keskittymiseni herpaantui ja mä poltin ne karrelle.

Onko teillä jotain outoja mieltymyksiä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti