lauantai 8. kesäkuuta 2013

Jänkhälle lystin pithoon!

Huomenna Hopeanuolen (minun ja Virallisen Valvojan ilmastointiteipillä paikkaillun Escortin) keula kääntyy kohti pohjoista. Koko homma on jäänyt hivenen heikolle organisoinnille, eli matkasuunnitelmaa ei ole (enkä minä ole vielä pakannut omia kamojani!). Muutamat koordinaatit on kuitenkin pistetty mieleen: Pieni Karhunkierros Kuusamossa, pahennusta aikoinaan herättäneen taiteilijan Kalervo Palsan museoksi muutettu mökinrötiskö Kittilässä, elokuvajuhlat Sodankylässä, saamelaismuseo Siida Inarissa ja, ihan vaan koska voidaan, Utsjoki.  Meillä on myös matkaoppaana Suomen kalliomaalauksiin ja muinaisiin pyhiin paikkoihin johdatteleva kirja. Mihin lie hiidenkirnuun se meidät johdattaa?

Ruokapuoli pöhistetään Trangia-retkikeittimellä. Lomalaiset puhalsivat tänään myrskytuulena Punnitse ja Säästä-kaupan läpi ja pelmahtivat pihalle kahden kassin kanssa, joissa oli valmiita ja puolivalmiita vegaaniaterioita. Suuri papupata-rating siis luvassa.

Gasthaus Haltinmaa! Food Bar! (kuva 2012)

Tällä palstalla on hetken hiljaista, mutta palaamme juhannukseksi kaupunkiin ja kick-ass-vegaanisiin-mussuihin! Nauttikaahan kesästä täysin palkein! Ihanaa olisi, jos joku innostuisi vaikka postaamaan tänne oman kesäsuosikkireseptinsä!

Yours truly,
Pauliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti